Tanügyi kinevezések
Minister školstva a vzdelávania zaradil v septembri 1917 Štefana (István) Biharyho, pomocného školského kráľovského inšpektora pre oblasť Gemersko-malohontskej župy do vyššej platovej triedy. Podobne aj Juraja (György) Rózsu inšpektora z Rimavskej Soboty.