Állatorvosi áthelyezés
Správy o preložení dvoch zverolekárov: Hugo (Hugó) László, ktorý pôsobil v Rimavskej Sobote bol septembri 1917 preložený do Szentgotthárd v MR a na jeho miesto bol vymenovaný Hugo (Hugó) Révész.