Leánymagántanulók a gimnáziumban
Správa o vydaní nariadenia č. 1192 z 20.08.1917 banskobystrického inšpektorát o vzdelávaní dievčat v šk. roku 1917/1918 na gymnáziu po ukončení 4. triedy meštianskej školy a zložení skúšok.