Birósági kinevezés
Okresný sudca Juraj (György) Baydik, ktorý pôsobí pri Kráľovskom okresnom súde v Rožňave bol v septembri 1917 menovaný predsedom súdnej komisie pri Robotníckej nemocenskej poisťovni v Rožňave.