Városi közlemények - Pósch, Jozef
Mešťanosta Rožňavy Jozef (József) Pósch zverejňuje vládne nariadenia, ktoré regulujú hospodárenie s obilím, zásobovanie obyvateľstva potravinami, výrobu ovocných štiav v Uhorsku počas vojny v roku 1917. Zverejnený je rozpis vlakového spojenia medzi niektorými mestami Gemersko-malohontskej župy.