Pénzügyi kinevezések
Jozef (József) Kontra, zamestaný ako štátny exekútor pri Finančnom riaditeľstve v Rimavskej Sobote bol v novembri 1917 vymenovaný za finačného úradníka a zadelený do 10. platovej triedy.