A Mezőlaborczi takarékpénztár részvénytársaság... - Az igazgatóság
Texty pozvánky na valné zhromaždenie Medzilaboreckej sporiteľne, účastinnej spoločnosti (Mezőlaborci takarékpénztár részvénytársaság) v Medzilaborciach dňa 5.02.1905. V programe bude hlásenie riaditeľskej i dozornej rady, rozdelenie čistého zisku medzi účastinárov.