Hamisitott anyakönyvek
Glosa venovaná 6 týždňovej kontrole židovských matrík, ktorú vykonal tajomník ministra obrany Antal Orlay. Výsledok poukázal na to, že hlavne v okrese Stropkov bola matrika veľmi falšovaná. Začne sa vyšetrovanie matrikárov. Kontrolované boli matriky okresov Humenné, Snina a Stropkov.