Mulatság
Správa o organizovaní spoločenskej zábavy Humenskou štátnou meštianskou školou v Humennom dňa 1. 02. 1905, z ktorej finančný výnos bude venovaný na zvýšenie úrovne vlastných vzdelávacích krúžkov školy.