A varannói Erzsébet nőegylet
Správa o tom, že Vranovský ženský spolok Alžbeta (Varannói Erzsébet Nőegylet) organizuje spoločenské podujatie väčšieho rozsahu. Organizačné zabezpečenie má na starosti spolková predsedníčka Pálné [?] Strompf.