Jubileum
Glosa venovaná pracovnému výročiu (25 rokov) notára Antona (Antal) Gojdicsa z Ohradzan. Notári okresu dňa 29.01.1905 ho navštívili za účelom gratulácií. Hlavný slúžny okresu Humenné Mikuláš (Miklós) Haraszthy mu zaslal pozdravný list v ktorom hodnotí jeho dlhoročnú prácu kladne. Konštatovanie, že žiaľ z nadriadených orgánov nik neprišiel pozdraviť menovaného. Menovaný žije v obci Ruská Volová.