Farsang
Referát zo spoločenskej zábavy, ktorú organizovala Humenská štátna meštianska a vyššia obchodná škola dňa 1.02.1905. Pozostávala z koncertu na ktorom vystúpil o.i. Ernest (Ernő) Olchváry, spevokol pod vedením Ľudovíta (Lajos) Ugray-ho a z úspešnej tanečnej zábavy.