Egy kitüntető kinevezés
Riaditeľ Rožňavskej sporiteľne, účast. spoločnosti František (Ferenc) Kozma bol v septembri 1917 vymenovaný riaditeľom Spoločnosti pre hospodárenie s krmivom, účast. spoločnosti.