Katonai kitüntetések
Prehľad vojenských vyznamenaní, ktoré boli v septembri 1917 udelené rodákom z Gemersko-malohontskej župy resp. Rožňavčanom: Kolomanovi (Kálmán) Szakalovi losonczimu, štábnemu podplukovníkovi rytiersky kríž radu Leopolda, Elemírovi (Elemér) Gundelfingenovi, nadporučíkovi 16. pešieho pluku záslužný zlatý kríž, Zoltánovi Farkasovi, poručíkovi 5. husárskeho pluku, záslužný vojenský kríž a Ľudovítovi (Alajos) Ádámovi z Rožňavy strieborná medaila za odvahu.