Bolgár kitüntetések
Správa o udelení vyznamenaní bulharského kráľa obyvateľom Rožňavy. Imrich (Imre) Benedikt, hlavný železničný inžinier z Rožňavy bol vyznamenaný bulharským občianskym záslužným radom IV. triedy a železničný inžinier Karol (Károly) Friedländer bulharským občianskym záslužným radom V. triedy v septembri 1917.