A vármegye virilisei
Týždenník [Gömör-Kishont] uverejnil v októbrovom čísle v roku 1917 zoznam virilistov Gemersko-malohontskej župy: gróf Vojtech (Béla) Serényi, minister obchodu - 17 489 korún 82 hal., gróf Gejza (Géza) Andrássy, Dr. Juraj (György) Radvánszky a ď.