A zöldség , főzelék , és gyümölcsforgalmi r. t.
Úradník S. Edmund (Ödön) Kern, zamestananec Konzervárne v Rimavskej Sobote bol v septembri 1917 vymenovaný za komisionára Účastinnej spoločnsoti pre rozvoz ovocia a zeleniny. Bude mať na starosti vyhotovovanie oprávnení pre rozvoz.