Városi közlemények - Pósch, Jozef
Mešťanosta Rožňavy zverejňuje v pravidelnej rubrike dôležité oznámenia, ktorými sa usmerňuje život obyvateľstva počas vojny - hospodárenie s obilím, kovovými predmetmi a pod. Časť je venovaná zľavám na železničnej doprave pre vojenských invalidov.