A kath. főgimnázium
Správa o pripravovanom druhom večierku cyklických prednášok na katolíckom vyššom gymnáziu v Rožňave dňa 2.12.1917. Prednášať bude profesor Eduard (Ede) Filó o vojenských výbušninách. Ďalšou prednáškou bude téma o Raffaellovi Santim profesora Tomáša (Tamás) Szépkuthyho. Článok prináša program kultúrnej časti večierka a prehľad účinkujúcich.