Szinészet
Divadelná spoločnosť Michala (Mihály) Farkasa začne 3.12.1917 hosťovanie v Rožňave. Divadelný tajomník Pavol (Pál) Czabay ukončil prípravné práce pre príchod spoločnosti a získal povolenie od mestskej správy.