Képkiállitás Rimaszombatban
Pobočka Spolku uhorských amatérov a zberateľov sv. Juraja v Rimavskej Sobote organizuje v dňoch 24.-25.11.1917 výstavu. Finančný zisk bude venovaný Kultúrnej spoločnosti Michala Tompu. Patrónkou podujatia je manželka hlavného župana Mórica Putnokiho. 24.11.1917 ako sprievodná akcia podujatia sa uskutoční promenádny koncert.