Hidd el Homonna lányait" - R.M
Text neznámeho dramatické diela maďarského spisovateľa Mihálya Vörösmartyho: Hábador : Homonna völgye [Údolie Humenného], ktoré vyšlo tlačou r. 1826 v Kisfaludiho almanachu "Aurora". [Autor článku Dr. R.M. pravdepodobne regionálny autor - ostáva na prebádanie.]