A gálszécsi...
Informácia o Sečovskej sporiteľni a úvernej pokladnici (A Gálszécsi Takarék és Hitelpénztár), pobočka Humenné, ktorá mala zisky za rok 1904 v celkovej sume 10.746,43 korún. Zisky materskej sporiteľne boli 30.703,79 korún.