Tüzoltók mulatsága
Pozvánka na tanečnú zábavu Humenského dobroľvoľného hasičského spolku v Humennom dňa 4.03.1905. Uskutoční sa pod patronátom grófa Alexandra (Sándor) Andrášiho s cieľom podpory spolku. Predpredaj lístkov je u kníhkupca H. Waller a spol. (Waller H. és társa). Menoslov organizačného výboru