Bizottsági tag választások - [T.]
Úvodník zaoberajúci sa rozborom volieb do zákonodarnej komisie Zemplínskej župy dňa 15. 02. 1905. Upriamenie pozornosti na to, že je nepomerné zastúpenie počtu volených členov podľa počtu obyvateľov toho ktorého volebného obvodu. [Autor úvodníka ostáva na prebádanie. V tom istom čísle novín na s. 2 v článku "Olvasóinknak... " upozorňuje redakcia týždenníka Homonna 0s és Vidéke na úvodník, ktorý napísal ich dopisovateľ "T."]