Multak emlékei - Doby, Anton, feöldi
Historická štúdia venovaná dejinám korunovácie kráľov v Uhorsku, ich vierovyznaniu, insigniám, času a miestu korunovácie. Prvýkrát ju získal aj s prívlastkom "apoštolský" kráľ Štefan r. 1000 od pápeže Szilvestra. Apoštolský prívlastok bol opätovne potvrdený pápežom Klimentom XIII. pre Máriu Teréziu a jej následníkov.