Homonna város budgetje 1847 ben - Katzer, Jozef
Text predkladaného rozpočtu mesta Humenné za rok 1847, ktorý predkladal mestský richtár Jozef (Josefus) Katzer. Napr. to boli platy funkcionárov t.j. richtára, 1 farára, 1 notára, 1 učiteľa ako aj platby v naturáliách napr. čižmy, sviečky a pod. podrobne rozvedené komu koľko.