A vármegyei jegyzők mozgalma
Spolok obvodných a obecných notárov Gemersko-malohontskej župy vyzýva všetkých notárov, aby sa zúčastnili na protestnom kongrese 15.12.1917 [v Rimavskej Sobote?], kde chcú poukázať na kvantitatívny nárast notárskej agendy a neadekvátnue ohodnotenie svojej práce.