Kitüntetés - B. R.
Bulharský kráľ udelil 7.10.1917 bulharské vyznamenanie Občiansky záslužný kríž profesorovi teológie Dr. Arpádovi Gilbertovi Czaichovi z rádu minoritov sv. Františka v Spišskom Štvrtku. Pochádza z Rožňavy. Bol spolužiakom Szuszaiho. Ako kňaz pôsobil aj v Ríme.