Gyászünnepélyek - (fe.)
Spomienkové smútočné zhromaždenia za padlých študentov-vojakov sa konali z príležitosti Dňa zosnulých 4.11.1917 na Katolíckom vyššom gymnáziu v Rožňave, kde so svojím príhovorom vystúpil profesor Štefan (István) Fecske a profesor Gellért Gorzó recitoval svoje básne. Na Evanjelickom a.v. gymnáziu v Rožňave sa konalo spomienkové podujatie, na ktorom predniesol hlavnú reč Štefan (István) Götz a v hudobných číslach vystúpil Koloman (Kálmán) Fodor. V Biskupskom dievčenskom výchovnom ústave v Rožňave vystúpil Vojtech (Béla) Cservenka. Na Štátnej ľudovej škole v Rožňave prečítal prejav Koloman (Kálmán) Sulyok 2.11.1917.