Városi közlemeények - Pósch, Jozef
Mešťanosta Rožňavy zverejňuje vládne nariadenie č. 21429/1917, ktoré platí ohľadom výroby obuvi v období vojny, keď je nedostatok materiálu. Informuje o potrebe zasielať kovové materiály k spracovaniu na vojenské účely. Prízvukuje dodržiavanie maloobchodných cien uhorskými obchodníkmi.