Háborus előadások
Katolícke vyššie gymnázium v Rožňave pripravuje v novembri 1917 spoločenský večierok. Hlavným bodom programu bude prednáška profesora Vojtecha (Béla) Erődiho na tému Vojna a žena (Háború és a nő).