Szarvasbikavadászatok Betlérben
Gróf Gejza (Géza) Andrássy usporiadal vo svojom betliarskom revíri poľovačku na jeleňov. Podarilo sa mu zdolať troch, zatiaľ čo grófovi Imrichovi (Imre) Károlyimu dvoch, grófovi Jurajovi (György) Széchényimu jedného. Najúspešnejší bol Emanuel (Manó) Andrássy, ktorý zastrelil šiestich jeleňov.