Ujitás a Kárpátegyesületben
Gemerská sekcia Uhorského karpatského spolku oznamuje svojim členom v novembri 1917, že nebude vydávať ročenku, ako doposiaľ, ale mesačník Turizmus a alpinizmus [Turistaság és Alpinizmus].