Kapitány György Gorzó Gellért drámai költeménye 3 felvonásban - -y-l-s
Kladné hodnotenie 3-dejstvovej drámy Gellérta Gorzó, profesora Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave "Kapitán Juraj (Kapitány György)".