Látogatás
Správa o návšteve Aladára Bánhegyiho, hlavného inšpektora z Budapesti (MR) v Rožňave 21.11.1917. Z poverenia ministerstva obchodu navštívilo Učňovský domov Katolíckeho tovarišského spolku v Rožňave. Vyslovil spokojnosť s jeho fungovaním.