Vármegyei közgyülés
Hlavným bodom zasadania župného zastupiteľstva v Rimavskej Sobote dňa 5.11.1917 bolo zvolenie Zoltána Szentmiklóssyho, župného podnotára, na miesto slúžneho po zosnulom Bartolomejovi (Bertalan) Soldosovi. Bol prečítaný ďakovný list Gejzu (Géza) Lukácsa, ktorým sa obrátil na poslancov, ktorí mu vyslovili úctu za jeho práu vo funkcii hlavného župana.