Halálozások
Správa o úmrtí gréckokatolíckeho farára Jozefa (Józef) Petrásovszky, ktorý zomrel v obci Hostovice dňa 13. 04. 1905, pohreb tamtiež 15. 04. 1905 po 49 ročnej službe v obci. Manželka bola Anna rod. Gojdics a deti Mária, Július a Vilma * Poštár Juraj (György) Hornyak zomrel v Humennom dňa 16. 04. 1905 a tamtiež pohreb 18. 04. 1905.