Szerkesztőváltozás...
Správa o tom, že v apríli 1905 nastala zmena vo funkcii zodpovedného redaktora novín vychádzajúcich v Sátoraljaujhely "Zemplén". Namiesto Dr. Jánosa Molnára bol vymenovaný Gyula Éhlért.