Tanárváltozás
Alexander (Sándor) Csanády suplujúci profesor Zjednoteného protestantského gymnázia v Rimavskej Sobote úspešne ukončil odborné skúšky v Budapesti v októbri 1917 a získal miesto riadneho profesora na gymnáziu v Gyönk (MR).