A vármegye részvéttávirata a bolgár királyhoz
Uverejnenie textu sústrastného telegramu podžupana Gemersko-malohontskej župy Dr. Júliusa (Gyula) Forneta, ktorý zaslal bulharskému kráľovi z príležitosti úmrtia jeho manželky Eleonóry v septembri 1917.