Mőkedvelői előadás - W.
Kladná kritika ochotníckeho predstavenia Sárga csikó [Žlté žriebä], ktoré predviedli členovia Samovzdelávacieho kruhu Humenského spolku obchodníkov a živnostníkov (Homonnai iparos és kereskedő ifjak önképzőköre) dňa 24.04.1905 v Humennom.