Nyilvános nyugtázás és köszönet - Hadik, Eugen; Mudray, Ondrej
Text verejného poďakovania Samovzdelávacieho kruhu Humenského spolku obchodníkov a živnostníkov (Homonnai iparos és kereskedő ifjak önképzőköre) za finančnú podporu na ochotnícke predstavenie dňa 24.04.1905 v Humennom. Celkové príjmy boli 429,84 korún, výdavky boli 251,80 korún - teda čistý príjem bol 178,04 korún.