Éretségi miniszteri biztos
Správa o tom, že za maturitného komisára k vyššej obchodnej škole [Humenská štátna meštianska a vyššia obchodná škola] v Humennom v máji 1905 bol vymenovaný člen Košickej obchodnej a priemyselnej komory Blažej (Balázs) Dick.