Iskolai hir
Koncoročné skúšky vyšších ročníkov vyššej obchodnej školy v Humennom prebehli s uspokojujúcimi výsledkami. Z 35 študentov k maturitám postúpilo 33 študentov, 2 študenti majú reparát v septembri. Písomné maturitné skúšky budú 22.-30.05.1905.