Országos vásár ...
Glosa o krajinskom jarmoku v Humennom dňa 24.05.1905. Jarmok nezodpovedal ani priebežnému týždennému jarmoku. Nielen že ceny zvierat boli veľmi vysoké, ale dobré meno Humenného kazili aj zlodeji a cigáni krádežami.