Tanügyi hirek
Minister školstva vymenoval nových učiteľov niektorých štátnych ľudových škôl v Gemersko-malohontskej župe v septembri 1917. Článok obsahuje mená učiteľov a učiteliek a ich nové a tiež predchádzajúce pôsobisko.