Eskütétel
Vojtech (Béla) Lukács, ktorý bol menovaný do funkcie župného podnotára pre vojenské povinnosti nemohol vykonať slávnostnú prísahu. Urobil tak 11.09.1917 do rúk podžupana Dr. Júliusa (Gyula) Forneta.