Tompa relikviák
Gemerské múzeum v Rimavskej Sobote, ktoré zhromaždilo pamiatky po Michalovi (Mihály) Tompovi jeho korešpondenciu, písací stôl, dve stoličky, písacie potreby, pohár, vzbuduje v budúcnosti pamätnú izbu básnikovi. V dňoch 12. a 28.09.1917 bude sprístupnená verejnosti