Egyházmegyei hirek
Diecézny biskup Ľudovít (Lajos) Balás sipeki uvoľnil na vlastnú žiadosť biskupského tajomníka Dr. Júliusa (Gyula) Privitzkého z funkcie profesora filozofie na Biskupskom seminári v Rožňave v septembri 1917. Na jeho miesto nastúpil profesor teológie Dr. Vojtech (Béla) Soltész